ABOUT سردرد

About سردرد

About سردرد

Blog Article

او همچنین به ارتباط میان شکم و مغز اشاره می‌کند؛ مانند استفراغ و اختلالات گوارشی که در ارتباط با انواع سردرد میگرنی اتفاق می‌افتند.

سوالی که بسیار مراجعین از ما می پرسند این است که آیا راه رفتن به بهود درد دیسک کمر کمک می کند؟ در این…

سردرد پریودی چه مدت طول می‌کشد؟ سردردهای پریودی ممکن است بین چند ساعت تا چند روز طول بکشند. این سردردها معمولاً حداکثر تا روز سوم پریود ادامه دارند.

در سردرد میگرنی، درد ممکن است به صورت یک درد خفیف و عادی ظاهر شود و به تدریج به یک درد ضربان‌دار و ضربه‌زننده تبدیل شود که می‌تواند از نظر شدت درد، ملایم، متوسط یا شدید باشد.

خصوصا در سال‌های اخیر که با استفاده از تجهیزات تصویربرداری پزشکی و مانیتورینگ بیماران در طول وقوع حمله میگرن، جزییات بیش‌تر و کامل‌تری از شکل و نحوه عملکرد انواع سردردهای میگرنی و تاثیر آن بر دستگاه عصبی در اختیار پژوهشگران قرار گرفته ‌است.

سردردی که با تغییر وضعیت بدن ایجاد و یا تشدید شود ( با ایستادن یا نشستن بدتر شده و با خوابیدن بهتر شود)

به کمک این روش، فرد می‌تواند با سردرد بعد از بوتاکس یادگیری نحوه کاهش استرس خود به برطرف‌کردن سردردهای تنشی و میگرن پریود کمک کند.

ممکن است پزشک فردی را که فشار خونش به شدت افزایش یافته در بیمارستان بستری کند. برای درمان این بیماری از داروهایی مانند مسدودکننده‌های بتا، دیورتیک‌ها یا ادرارآورهای تیازیدی، مسدودکننده‌های گیرنده‌ی آنژیوتانسین و آنزیم‌های مبدل آنژیوتانسین استفاده می‌شود.

داروهای ضد افسردگی را حتما زیر نظر پزشک متخصص مصرف کنید و از مصرف خودسرانه­ی آن­ها بپرهیزید.

سردرد ناراحتی بسیار شایعی است که اکثر ما آن را بارها تجربه کرده‌ایم و این بیماری به سن، نژاد و جنسیت خاصی محدود نمی‌شود. سردرد شدید گاهی نشانه استرس یا اضطراب عاطفی است و گاهی پیامد ابتلا به اختلال‌هایی چون بیماری میگرن، فشار خون بالا، اضطراب یا افسردگی محسوب می‌شود که لازم است با بهترین پزشک مغز و اعصاب تهران مشورت کنید.

در سایر موارد، استراحت در بستر، درمان فشار خون و دارودرمانی به منظور افزایش سرعت رشد ریه‌های جنین و کمک به زایمان زودهنگام توصیه می‌شود.

به دردی که از سر یا بخش بالایی گردن شروع می‌شود، سردرد گویند. منشا درد بافت‌ها و ساختارهایی است که جمجمه یا مغز را دربر می‌گیرد؛ چرا که خود مغز هیچ عصبی ندارد که باعث ایجاد حس درد (فیبرهای درد) شود.

“اللَّهُمَّ إِنَّکَ لَسْتَ بِإِلَهٍ اسْتَحْدَثْنَاهُ وَلاَ بِرَبٍّ يَبِيدُ ذِكْرُهُ وَلاَ مَعَکَ شُرَكَاءُ يَقْضُونَ مَعَکَ وَلاَ كَانَ قَبْلَکَ إِلَهٌ نَدْعُوهُ وَنَتَعَوَّذُ بِهِ وَنَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ وَنَدَعُکَ وَلاَ أَعَانَکَ عَلَى خَلْقِنَا مِنْ أَحَدٍ فَنَشُكُّ فِيکَ لاَ إِلَهَ إِلّاَ أَنْتَ وَحْدَکَ لاَ شَرِيکَ لَکَ عَافِ فُلاَنَ بْنَ فُلاَنَةَ وَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَأَهْلِ بَيْتِهِ”

مصرف میان وعده‌های سالم و مناسب جهـت جلوگیری از گرسنگی

Report this page